Body Heilema

Wie zijn wij

Cindy de Vries-Portier

Tijdens mijn opleiding aan de Kweekschool voor Vroedvrouwen te Amsterdam (2000-2005) heb ik een aantal keer stage gelopen bij José en Hugo in de praktijk. Sinds februari 2009 heb ik als vaste waarneemster voor de Heilema’s gewerkt. Vanaf 1 juli 2016 ben ik toegetreden tot de maatschap ‘Verloskundigenpraktijk Heilema’. Het was een eer om naast mijn (vroegere) opleiders in de praktijk te mogen werken en zo samen ons mooie vak te kunnen uitoefenen.

Per 1-1-2019 heb ik de praktijk samen met Fatos overgenomen. Dankbaar voor al het moois dat José en Hugo opgebouwd hebben, hoop ik op een mooie voortzetting van de praktijk!

P.S. Ik zelf ben overigens geboren en getogen in Breukelen. Daar woon ik ook samen met mijn man, onze 2 dochters (Anna & Emma) en onze hond Feja.

afbeelding

Fatos Yildirim-Akpinar

Ik ben Fatos. Ik ben van Turkse afkomst en woon in Zaandam samen met mijn man en onze twee kinderen. In 2014 ben ik afgestudeerd aan de verloskunde academie in Amsterdam. Na bijna vijf jaar gewerkt te hebben in verschillende praktijken is mijn droom om een eigen praktijk te hebben uitgekomen. Ik kijk er naar uit om samen met Cindy en Hugo de praktijk voort te zetten.

Voor mij is het verloskundige zijn een groot voorrecht. Na de vele zwangerschappen en bevallingen die ik heb mogen begeleiden is het elke keer opnieuw een wonder hoe een kindje geboren wordt. Ook voor mij!

Met veel plezier begeleid ik zwangere vrouwen en hun partners tijdens de zwangerschap, bevalling en de tijd er na. 

afbeelding

Ik ben Katleen Fissers. Ik ben geboren en getogen in de regio Antwerpen. Ik heb zelf 4 keer mogen ervaren hoe indrukwekkend en bijzonder het hele proces rondom zwangerschap en geboorte is. Ik ben de trotse moeder van 3 zoons (2006, 2007, 2009) en een dochter (2011). 

Ik werk inmiddels ruim 19 jaar als verloskundige in de Zaanstreek. De afwisseling tussen de bevallingen en de spreekuren zorgen ervoor dat geen dag hetzelfde is. De verscheidenheid aan cliënten en hun wensen maken van verloskunde het allermooiste vak. En hoe leuk is het als je werk toevallig ook je hobby is.

De bekende lach en traan combineer ik graag met een portie humor. Van de vrouw die “even” bevalt, tot het stel dat het erg spannend vindt, of de dame die opkijkt tegen het plaatsen van een spiraaltje of het maken van een uitstrijkje… mijn doel is om kwalitatief goede zorg te leveren die afgestemd is op jouw behoeften en wensen. Vertel me gerust hoe ik jou het best kan ondersteunen.

afbeelding Katleen werkt 1x in de drie weken een weekend bij ons

Ilse Akkerman

Regelmatig zal Ilse een dag voor ons waarnemen..

Mijn naam is Ilse Akkerman. Ik ben geboren in Zaandam, maar woon al mijn hele leven in de Beemster. Ik ben afgelopen juli afgestudeerd aan de verloskunde academie in Amsterdam. 

Toen ik een jaar of zes was wist ik het al, ik wil verloskundige worden. Helaas kwam ik op 17 jarige leeftijd niet door de toelating voor de opleiding. Ik heb daarom eerste de opleiding tot verpleegkundige afgerond. Na deze opleiding ben ik gaan reizen. Eenmaal terug in Nederland was er geen werk in de verpleegkunde. Ik heb mijn hart gevolgd en ben verloskunde gaan studeren (nadat ik deze keer wel door de toelating kwam). 

Ik vind het werk als verloskundige heel bijzonder. Om betrokken te mogen zijn bij zo’n bijzondere fase in het leven van een vrouw en haar partner is een groot voorrecht!

 

afbeelding Ilse

Ik ben Jacqueline van der Meer en als verloskundige in 1990 afgestuurd in Amsterdam waar ik ook woon. Ik heb jaren als verloskundige gewerkt in mijn eigen praktijk in West-Friesland
en in ziekenhuizen in Hoorn, Amsterdam en Amstelveen. Nu werk ik ook als verloskundig echoscopiste in het echo-centrum Eva van Hoorn. Deze zomer, vanaf 01-05-2023, help ik Fatos en
Cindy in de praktijk en kun je mij tegenkomen tijdens het spreekuur en de bevalling. Ik ben vereerd om de zwangeren in de praktijk van Cindy & Fatos te mogen begeleiden met al mijn
enthousiasme en ervaring. We gaan er samen een mooie zomer van maken!

afbeelding

Hugo Heilema

Ik ben afgestudeerd in Amsterdam in 1980 aan de Stichting Kweekschool voor Vroedvrouwen. Sinds 01-11-1980 werkte ik samen met mijn vrouw José in de Zaanstreek. Omdat iedere bevalling weer anders is leerden we nog steeds wat bij en bleven we het een prachtig beroep vinden.  Inmiddels ben ik gestopt in de actieve verloskunde maar de komende jaren blijf ik nog wel betrokken bij de praktijk. Ik ga mij dan echter meer bezig houden met de administratie, wet en regelgeving, protocollen en richtlijnen. 

afbeelding José en Hugo