Body Heilema

Onze praktijk mag studenten opleiden.

Praktijken die die goede zorg verlenen, waarvan de medewerkers ingeschreven staan in het kwaliteitsregister en die zich over het algemeen aan de vigerende protocollen en richtlijnen houden mogen studenten opleiden. Hieronder staat welke student er bij ons in welke periode aanwezig is.

afbeelding

Beste ouders,
Via deze weg wil ik mij graag aan jullie voorstellen. Mijn naam is Aalayah Rustenberg, ik ben 22 jaar oud en woonachtig in Amsterdam. Ik ben een vierdejaars student Verloskunde aan de Hogeschool van Rotterdam. Vanaf 18-12-2023 zal ik een aantal weken stagelopen in verloskundigenpraktijk Heilema.
Naast mijn studie heb ik een grote passie voor zingen en muziek. Daarnaast houd ik ervan om tijd te
spenderen met familie en vrienden. Ik heb heel veel plezier in het begeleiden van zwangeren. En hoop daarom deze stage nog meer ervaring
op te doen. Ik heb er super veel zin in!
Mocht jij het niet fijn vinden dat ik er op een bepaald moment bij ben, geef dit dan gerust aan bij de
verloskundige!

afbeelding

Hoi, ik ben Lynn! Ik kom uit Eindhoven en ik studeer Verloskunde aan de Hogeschool Rotterdam. Van 11-12 t/m 17-12 kunnen jullie mij tegenkomen in de praktijk. Ik kom hier namelijk stage lopen.

Misschien hebben jullie mij al eerder in de praktijk gezien. Ik heb namelijk in oktober ook al een week stage gelopen! Momenteel zit ik in mijn eerste jaar van de opleiding. Tijdens deze stage ga ik meer te weten komen over het vak Verloskunde. Ik heb er erg veel zin in.

Mocht jij (of jouw partner) het niet prettig vinden dat ik er bij ben laat dit dan gerust weten!