Body Heilema

Herstellen als een held

Een op de drie vrouwen krijgt te maken met een geboortetrauma, dat ontstaat door een negatieve ervaring van de bevalling.

Het trauma kan zo groot zijn dat je dit volledig hebt afgesloten maar hier wel dagelijks klachten van ervaart. Denk aan: slecht slapen, snel prikkelbaar, rusteloosheid, een knip die lang pijn doet, onrust, schrikkerig, huilerig, overmatige alertheid of herbelevingen van het trauma. Daarnaast kan je ook nog lichamelijke klachten hebben die je ondertussen voor lief hebt genomen.  eze klachten zijn er om je te vertellen dat het niet goed met je gaat. Herken je ze bij jezelf? Negeer ze dan niet. Het goede nieuws is namelijk dat jij hier wat aan kan
doen! Herstellen als een Held is een moedervriendelijke en doeltreffende therapie. 80% van de moeders boekt al resultaat na 1 à 2 gesprekken. Dat betekent dat je in de meeste gevallen binnen vier weken van je klachten af bent. Investeer in jezelf en voel je weer gezond! 
 
Wil je vrijblijvend meer informatie, kennismaken of je direct aanmelden? Ga naar Herstellen als een held of neem contact met mij op.

afbeelding