Body Heilema

Alléén voor moeders

Kan jij die roze wolk niet vinden? Ben jij op zoek als mama naar herkenning, erkenning, balans en energie?

Je hebt alles waar je van droomde; geweldige kinderen waar je dolgelukkig mee bent, een lieve partner en een fijn huis. Dit is het helemaal! Of toch niet… Was het maar zo makkelijk. We vinken alles van ons lijstje af en we leefde nog lang en gelukkig. Zo werkt het helaas niet. En tuurlijk ben je gelukkig met wat je tot nu toe hebt bereikt. Maar toch valt het moederschap je soms best tegen. Weet je wat het mooie is? Je bent hierin niet alleen. Het is allemaal heel herkenbaar. Anouska helpt worstelende moeders om zich, naast moeder, ook weer vrouw te voelen. Haar missie is om jou (weer) te kunnen laten genieten van het moederschap en je gezin. Meer rust, balans, energie en veel zelfliefde voor jezelf en je gezin. Ben jij toe aan verandering? Dan ben je bij Anouska aan het juiste adres. Op haar website vind je inspirerende en informatieve blogs over het moederschap en op Instagram is ze dagelijks actief. Anouska coacht zowel online, via Skype of een online training, als offline.  

Werk met Anouska samen: 

1:1 traject 

Tijdens dit coaching traject van 3 maanden is ze er helemaal voor jou. Tijdens de 6 coach call’s via Skype of face to face gaan jullie aan de slag met jouw situatie. Daarnaast krijg je video’s, spraakberichten, opdrachten en veel meer. Ze kijkt echt met je mee, motiveert je, relativeert en is je lieftallige stok achter de deur zodat jij weer lekkerder in je vel komt te zitten en je er echt kan zijn voor jezelf en je gezin. 

Workshop

De eenmalige workshop 'Even geen mama' geeft jou de kans om in een kleine groep, zo’n 2 - 4 moeders, in een intieme sfeer met gelijkgestemde te praten over jouw worsteling in het moederschap. Daarnaast gaan jullie kijken hoe het anders kan. Je krijgt praktische tips en handvatten. Minder worsteling, meer rust ervaren. Mocht je hierin interesse hebben stuur dan even een mail naar: info@anouskavantol.nl 

Online trainingen

Tijdens de training ‘Moeder in balans’ krijg je in 14 dagen tijd 4 video’s, opdrachten en inspiratie. Dit is het startpunt voor verandering. Waar sta je? Waar wil je heen? En hoe bereik je dat? Meer balans en rust in het moederschap. 

Tijdens de online training ‘Moeder vol zelfliefde’ krijg je in 2 weken tijd video’s, Q&A, opdrachten, spraakberichten en inspiratie. Ga zien dat je van jezelf kan houden. Dit levert niet alleen jouw zoveel op, maar ook je gezin. Deze training is echt gemaakt voor moeders. Speciaal voor de moeders die vol zelfvertrouwen en op gevoel het moederschap aan willen gaan.

Website: www.anouskavantol.nl

Instagram: @anouskavantol.nl