Body Heilema

Weten en regelen

Vanaf het moment dat u zwanger bent moet er ook nog van alles geregeld worden. Op het spreekuur proberen wij u al veel informatie te geven en herinneren wij u aan belangrijke zaken. In dit deel van de website gaan we wat dieper in op een aantal zaken die zeker niet vergeten mogen worden.

  • Na de derde afspraak, maar in ieder geval nadat de 10/12 weken echo gedaan is en vóór week 20 kunt u de kraamzorg gaan regelen. Verderop vindt u onder "kraamzorg" de kraambureaus waarmee wij regelmatig samenwerken.
  • Daarna kunt u zich ook aanmelden bij een zwangerschapscursus. Zie hiervoor de verschillende mogelijkheden bij "zwangerschapscursus".
  • Wij adviseren u een kraampakket aan te vragen bij uw zorgverzekeraar, ongeacht of u thuis of in het ziekenhuis wilt bevallen.
  • Pas bij 37 weken hoeft u klossen, zeil en steek te gaan halen bij de leefwinkel Evean: Bristolroodstraat 164 1503 NZ Zaandam.

Bent u op het spreekuur iets vergeten te vragen dan mag u ons altijd bellen of een e-mail sturen. U kunt ons altijd bereiken op 075-6401042 of praktijk@heilema.nl