Body Heilema

Voordelige ondersteuning voor zwangerschap en daarna

29 September 2023

Espria Ledenvereniging zet zich in om haar waardevolle diensten, zoals de hulp van een lactatiekundige of het huren van een borstkolf, toegankelijk te maken voor alle vrouwen uit onze samenleving.

Wat kan de Espria voor u betekenen? 

Twee gratis consulten van een lactatiekundige, korting op deelname aan een ZwangerFit cursus en het kosteloos kunnen huren van een borstkolf zijn slechts enkele voorbeelden van de voordelige diensten die Espria Ledenvereniging aan haar leden aanbiedt. In deze mail leggen we graag uit hoe we zo veel mogelijk vrouwen in Nederland willen ondersteunen voor, tijdens en na de bevalling, en waarom het van groot belang is dat meer vrouwen op de hoogte worden gebracht van deze voordelen. 

Wie is Espria Ledenvereniging? 
Espria Ledenvereniging is een organisatie die haar leden ondersteunt op het gebied van welzijn, wonen en zorg. Inmiddels zijn er 310.000 huishoudens lid, die voor een lidmaatschap van €22,50 per jaar profiteren van verschillende voordelen. Deze voordelen omvatten kortingen op zorgverzekeringen, mantelzorgondersteuning, zelfzorg, hulp rondom de zwangerschap, bevalling en daarna, cursussen en workshops, evenals toegang tot verschillende vormen van ondersteuning (o.a. opvoedingsondersteuning), advies en het gratis lenen van verschillende hulpmiddelen. 

Waarom is Espria Ledenvereniging interessant voor uw organisatie?
Espria Ledenvereniging zet zich in om haar waardevolle diensten, zoals de hulp van een lactatiekundige of het huren van een borstkolf, toegankelijk te maken voor alle vrouwen uit onze samenleving. Tegen een laagdrempelig tarief van €22,50 per jaar kunnen vrouwen voor, tijdens en na de bevalling profiteren van diverse voordelen.  

De voordelen 

Tips en advies van een lactatiekundige tijdens een gratis huisbezoek en 2 consulten via de e-mail of per telefoon t.w.v. € 170,-. 
Voordelig een borstkolf huren, de eerste week zelfs helemaal gratis.
Voordelig fit blijven met €25,- korting op de Cursus ZwangerFit.  
Gratis e-consult nazorg kraamzorg, waarin je al je vragen kunt stellen aan een gediplomeerd deskundige over bijvoorbeeld de verzorging van je baby, het dag-/nachtritme, of het voeden en/of troosten van je kindje 

afbeelding