Body Heilema

Extra's van onze praktijk

Extra's

Echo

Buiten de medische echo's om kunt u bij ons tijdens iedere controle een pretecho krijgen. Dat is helemaal gratis en declareren wij ook niet bij uw ziektekostenverzekeraar. Wij kunnen, als u dat leuk vindt, een onbeperkte hoeveelheid foto's en een aantal filmpjes op een USB stick zetten.

Geboorteborden en geboorteposters

Na de bevalling kunnen wij er voor zorgen dat de geboorte van uw kindje bekend wordt door middel van een gratis geboortebord in uw tuin of een gezellige poster aan het raam.

24/7 een verloskundige aan de lijn

Wij kennen geen telefonisch spreekuur. Als u ons belt krijgt u dag en nacht, ook in het weekeinde een verloskundige (dus géén assistente) aan de lijn.

Persoonlijke zorg

Onze praktijk bestaat uit drie verloskundigen. Wij hebben zeer regelmatig (meerdere malen per week) praktijkoverleg. U kent ons en wij kennen u.

Spreekuur ook in het weekeinde

Hoewel wij al iedere dag spreekuur hebben en u zelf uw tijd kunt kiezen tussen 08.00 en 21.00 uur houden wij, op vier locaties, ook spreekuur op zaterdag of zondag. Dit doen wij ook om uw partner de gelegenheid te geven buiten werktijden met u mee te komen.

Bloedonderzoek

Wij prikken, als dat nodig is, zelf uw bloed en nemen zelf urine af. U hoeft hier dus niet voor naar het laboratorium. Het scheelt u extra bezoeken aan het laboratorium en dus veel tijd.

Accreditatie

Wij waren de eerste praktijk in Nederland met het keurmerk KNOV geaccrediteerde praktijk®. Zo weet u dat u terecht komt in een praktijk waar voortdurend en hard gewerkt wordt aan de kwaliteit van zorg.

30 minuten controles

Wij nemen op het spreekuur ruim de tijd voor u. Voor het eerste bezoek trekken wij 70 minuten uit. 30 min. over de onderzoeken die mogelijk zijn om te kijken of de baby gezond is en 40 minuten om verder kennis met u te maken. De meeste vervolgcontroles duren ook 30 minuten. Wilt u meer of minder controles? U mag het zeggen.

Hartjes spreekuur

Als u het leuk vindt om tussendoor even naar het hartje te komen luisteren of, met de echo, naar de baby te komen kijken mag dat altijd. Wilt u iemand meenemen? Iedereen is welkom.

E consult

Niet dringende vragen hoeven niet te wachten tot u weer op het spreekuur komt. Via mail, WhatsApp en SMS kunt u deze direct aan ons stellen. U krijgt dan snel antwoord.

App voor zwangeren

Via een gratis App heeft u het verloskundig medisch dossier van ons en uw afspraken altijd en overal zelf bij de hand. Handig als u op vakantie bent en een arts moet bezoeken.

Huisbezoek

Lukt het, om medische redenen, niet om naar ons spreekuur toe te komen, dan is er de mogelijkheid om de controle bij u thuis te verrichten. Huisbezoeken zijn actueel en we verwachten over niet al te lange tijd bij iedereen een huisbezoek te verrichten.

Samenwerking met de gynaecoloog

Onze praktijk heeft een systeem ontwikkeld waardoor het mogelijk is dat de gynaecologen van het Zaans Medisch Centrum, na uw toestemming, een inkijkfunctie hebben in ons verloskundig systeem. Daardoor zijn uw gegevens altijd op tijd en actueel door de gynaecoloog in te zien.

Wij denken met u mee

Na iedere controle krijgt u van ons een mail met daarin de besproken onderwerpen van die dag. Zo kunt u het besprokene nog eens rustig nalezen. Uw afspraak evenals uw herinneringsafspraak ontvangt u ook per mail.

Bevalplan

Wij vragen u een bevalplan te schrijven. Daarin kunt u aangeven welke wensen of angsten u heeft ten aanzien van de bevalling. Wij nemen de tijd om dit plan met u door te nemen.

Zorgplan

Wij maken voor bijna iedereen vroeg in de zwangerschap een zorgplan op maat. In dit plan staat, van week tot week, beschreven wat er allemaal de komende negen maanden te gebeuren staat.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                  Klik hier om terug te keren naar Home

afbeelding Onze geboorteborden zijn te leen
afbeelding
afbeelding Onze pretecho