Body Heilema

Zorg op maat

Persoonlijke zorg

Wij streven er naar uw zwangerschap, de bevalling en het kraambed zo goed mogelijk te begeleiden. Hierbij is een persoonlijke benadering van groot belang. Omdat de zwangerschap en de bevalling door iedereen anders wordt ervaren vinden wij het belangrijk dat u een eigen inbreng heeft. Om u de juiste afwegingen en keuzes te laten maken doen wij ons best u zo volledig mogelijk te informeren door het geven van voorlichting rondom diverse thema's. Onze spreekuren kunnen wij aan de werktijden van uw partner aanpassen zodat u zo veel mogelijk samen kunt komen. Daarom hebben wij ook in de avond spreekuur en regelmatig ook in het weekeinde.

afbeelding www.zwangeropdefoto.nl

Persoonlijke wensen

Het is belangrijk dat u tijdens uw zwangerschap zelf nadenkt over uw zwangerschap, bevalling en kraambed. In onze praktijk is het mogelijk dat u een persoonlijke benadering krijgt van uw zwangerschapscontroles, (denk hierbij aan een controle meer of minder) of uw bevalling (het geboorteplan). Wederzijds vertrouwen is hierbij belangrijk. Daarom vragen wij u om zo vaak mogelijk samen met uw partner te komen.

Geboorteplan

Ruim voor de bevalling vragen wij u na te denken over uw bevalling. In de vorm van twee boekjes geven wij u handvatten om een geboorteplan op te stellen. Een geboorteplan is een lijst met wensen (uitdrukkelijk geen eisen) niet groter dan één bladzijde. Samen met u bespreken wij deze lijst en passen hem indien nodig aan. Zo weet u dat uw wensen realistisch zijn en dat wij op de hoogte zijn van uw ideeën. Meer informatie? http://deverloskundige.nl/bevalling/tekstpagina/30/geboorteplan/

Tips

Wij staan open voor verbetering. Is er iets wat veranderd kan worden of heeft u een aanvulling, wij horen het graag.

afbeelding